Naprapati

Naprapati på Kungsholmen

Har du spända axlar och huvudvärk? Besvär i rygg och nacke? Ont i ett knä, armbåge eller handled? Lider av migrän? Känner av stelhet i svanken och/eller runt höfterna eller i ljumskarna? Detta är några av de symptom som en naprapat hjälper dig med. Naprapati är en form av manuell terapi. En naprapat gör en helhetssyn och utifrån det behandlar dig efter just dina behov.

När du kommer till oss första gången ber vi dig först fylla i en hälsodeklaration för att vi ska kunna få en så bra anamnes (sjukdomshistoria) som möjligt. Efter anamnesen gör naprapaten en grundlig undersökning och tester av dina muskler och leder för att kunna ställa rätt diagnos. Det är också viktigt att hitta en förklaring till dina besvär och åtgärda orsaken.

Öka din rörlighet nu

Naprapaten använder sig av mjukdelsbehandling som massage och stretching för att mjuka upp stela och korta muskler. För att öka rörligheten i stela leder används olika manipulations- och mobiliseringstekniker. Naprapaten förser dig som patient med de verktyg som krävs för ett gott långsiktigt rehabiliteringsresultat. Sedan har du som patient eget ansvar för ditt fortsatta tillfrisknande genom att göra dessa övningar.

Vi naprapater träffar olika typer av patienter varje dag. Många kommer till oss med långvariga besvär medan andra har mer akuta problem. Även en del patienter kommer till oss i förebyggande syfte för att undvika att få problem med rörelseapparaten. Vår mångåriga erfarenhet garanterar att du får en effektiv och säker behandling.

Om du har några frågor är du alltid välkommen att ringa oss på 087370700 eller mejla oss på info@vkrehab.se. Vi hjälper dig att svara på dina frågor och önskemål.

Välkommen

För att se alla tillgängliga tider och boka online, klicka ovan.