Löpskola

Vare sig du vill finslipa sin teknik, bli en bättre löpare, komma igång med löpning, få tips om olika löppass och/eller få tips och råd om hur du undviker skador kan det vara bra att springa med en löpcoach. Alltid svårt att veta hur man själv ser ut när man springer så därför spelar vi in dig/er på första träffen. Därefter utgår vi från din nivå och ger dig tips och råd hur du blir en bättre löpare.

Löpning handlar mycket att springa så energisnålt som möjligt för att orka mer. Genom att lära sig mer om tex fotisättning, kroppshållningen och hur du håller sina armar kan du förbättra din kilometertid och orka springa längre sträckor. Ibland behövs inte stora korrigeringar för att löpningen kan kännas mycket lättare.

Löpning är en motionsform som är mycket lättillgänglig och passar de flesta individer. Man kan anpassa den efter sin egen förmåga och i vilken dagsform man befinner sig i. Den enda utrustning som löpning egentligen kräver är ett par bra löpskor. Det är just detta som gör denna motionsform så enkel och populär. Med bra kläder kan man sedan springa i alla väder.

Du kan boka en individuell lektion, en duo-lektion där ni är två personer eller om ni är flera kompisar eller kollegor som vill ha en grupplektion.

Intresserad?

Ring, 08-737 07 00 eller mejla oss, info@vkrehab.se så berättar vi mer eller hjälper dig att boka en tid.