Massage

Massage är en manuell teknik för att, genom en kombination av tryck och töjning, bearbeta i huvudsak hud och muskelvävnad. Muskeltöjning är en teknik för att direkt påverka musklers spänning, elasticitet och rörelseförmåga och därmed indirekt även leders rörlighet. Massagens positiva effekter är många, både fysiska och mentala. Forskning visar att massage ökar utsöndring av oxytocin vilket i sig motverkar stress och även ökad blodcirkulationen i våra muskler. Andra studier visar även att andra positiva effekter såsom lugnande effekt på nervsystemet, ökar vår koncentrationsförmåga, stärker immunförsvaret, ökar vår koncentrationsförmåga och ökar kroppens allmänna välbefinnande.

Våra massörer har flera års erfarenhet av behandling. De anpassar sina behandlingar efter ditt eller dina medarbetares behov. Ni är välkomna oavsett om det gäller en stunds avkoppling eller tuffare massage som tex idrottsmassage. Uppmjukning av stela muskler i nacke och rygg är välbehövligt om man till exempel sitter mycket framför en dator. Om du tränar flitigt behöver musklerna ibland behandling för att du ska kunna få ut maximalt av ett träningspass.

Om du har några frågor är du alltid välkommen att ringa oss på 087370700 eller mejla oss på info@vkrehab.se. Vi hjälper dig att svara på dina frågor och önskemål.

För att se alla tillgängliga tider och boka online, klicka ovan.