Footbalance formgjutna inläggssulor

Victoryklinkerna Rehab kan erbjuda Footbalance formgjutna inläggssulor. Inlägg ger bättre komfort och hjälper till att undvika felbelastning i fötter, knän, höfter och rygg.

Med hjälp av avancerad teknik på vår klinik gör vi en noggrann fotanalys och vid behov undersöker vi även knän, höfter och rygg. Inläggen utformas specifikt för varje fot. Detta för att säkerställa en perfekt passform och stöd, oavsett typ av fotvalv, form på foten och eventuella sidoskillnader. Inläggssulorna håller fötterna i en korrekt position samtidigt som de förebygger och korrigerar felbelastning på knän, höfter och rygg. I de fall där det finns en påverkan på funktionen i knän, höfter och/eller rygg kommer du rekommenderas vidare behandling och träning hos Naprapat.

Kan jag använda formgjutna sulor utan fotproblem?

Du behöver inte ha problem med fötterna för att kunna njuta av komforten och fördelarna med formgjutna inläggssulor. Formgjutna innersulor hjälper alla att få en skräddarsydd komfort och passform i sina skor, stövlar eller sportskor. Med rätt stöd tröttnar dina fötter inte lika lätt och långa dagar i bekväma skor blir mer njutbara.

Intresserad?

Ring, 08-737 07 00 eller mejla oss på info@vkrehab.se så berättar vi mer. Eller så bokar du din tid online.