Gravid

Naprapati

Trötthet och smärta i svanken, bäckensmärta, ischias, foglossning, värk mellan skulderbladen och/eller i nacken är vanliga besvär under graviditeten. Detta är exempel på symptom som vi kan behandla och hjälpa dig med vilket underlättar din graviditet. Alla gravida drabbas mer eller mindre av symptomen av själva foglossningen och vi kan hjälpa dig att även i förebyggande syfte ge dig råd.  Behandling av foglossningssmärtan och/eller bäckensmärtan gör att du kan röra dig mer smärtfritt och därmed kunna fortsätta leva som vanligt. Vi ger även råd och tips på vilken träning/motion som passar just dig.

Vi, naprapater, på kliniken har mångårig erfarenhet av att behandla gravida, nyblivna mammor och mammor med långvariga kvarstående besvär i rygg och bäcken.

Vi använder oss av en gravidbänk som har plats för din gravidmage och byst så att du ska kunna ligga på magen utan problem. Detta gör att du helt kan slappna av. Du är välkommen från vecka 0 till vecka 42.

Boka en gravid naprapati behandling så hjälper vi dig!

Massage

Även fast du inte har smärtor som är beskrivet ovan är det gemensamt för de flesta gravida att man någon gång under graviditeten känner sig trött och ibland även öm och svullen i kroppen. De flesta gravida går igenom sin graviditet utan några större besvär men är i behov av att få avslappning och få musklerna att slappna av. Massage kan underlätta detta.

Du är välkommen från vecka 0 till vecka 42.

Något som många längtar efter är att få räta ut ryggen genom att ligga på mage. För att du ska kunna ligga på din mage använder vi även här en gravidbänk.

Våra massörer har mångårig erfarenhet av denna typ av behandling.

Du kan använda ditt friskvårdsbidrag till denna behandling.

Boka en gravid massage behandling!

För att se alla tillgängliga tider och boka online, klicka ovan.