Kurs för naprapater

KURS I MEDICINSK MANUELL BEHANDLING UNDER OCH EFTER GRAVIDITET

29-30 oktober 2022 i Oslo

En höggravid patient kliver in på kliniken med smärta i bäckenet.Hur känner du dig som terapeut då? Lite osäker? Undviker du vissa saker för att du inte helt vet hur det kan påverka? Testbehandlar du och får resultat men vill kunna mer och känna dig mer säker på vad du kan göra och inte?Alternativt så behandlar du redan gravida men söker flera manuella verktyg!

Då är detta kursen för dig! Lär dig biomekaniken i bäckenet under graviditet. Vad händer och varför. Vad sker med hållning, ligament, muskler, led och fashia.

Efter kursen så kommer du veta vad du får och inte får göra baserat på vad den aktuella forskningen visar. Du kommer kunna förklara varför vissa saker sker för dina gravida och postgravida patienter och du kommer att ha fått en rik behandlingsmanual att ta till.

Vi väcker gamla tekniker till liv men lägger även till nya. Diffdiagnostik, övriga diagnoser i resten av kroppen kommer även gås igenom. Råd om förlossning och tiden efteråt.

Stor del av tiden läggs på det praktiska med oss kursledare ständigt närvarade för frågor, tips och instruktioner.

Allt från dropptekniker, akupunktur, behandling av symfyser och svanskotor, all form av PGP och PLBP smärtor, träning och hemövningar. Men även lära sig scanna av hållningen av den gravida kroppen och hur vi kan använda vår fantastiska naprapati, det vi redan har i verktygslådan, på dessa patienter med goda resultat.

Vårt mål är att du efter kursen känner dig helt säker i behandling av denna patientgrupp och fått mycket ny inspirerande kunskap och tekniker. Och dessutom få fantastiska behandlingsresultat på kliniken, de gravida behöver er!

Datum: lördagen den 29 okt och söndagen den 30 okt 2022, kl 9-17

Plats: Soma Helseklinikk, Keysers gate 5, OSLO

Vad ingår: Mellanmål och fika båda dagarna.

Pris: 5500 NOK (6875 SEK inkl moms)

Kursledare: Anna Hanfot, Leg. Naprapat. Anna Sjögren, Leg. Naprapat

Antal deltagare: 15 st

Anmälan: Mejla till anna.sjogren@vkrehab.se. Ange namn och fakturaadress. Platsen är inte garanterad förens fakturan är betald och bokningen är då bindande. Platsen kan överlåtas till en annan person och återbetalas med sjukintyg. Blir kursen inte tillräckligt bokad förbehåller vi oss rätten att ställa in kursen med minst en veckas varsel och full återbetalning. Först till kvarn gäller då det är begränsade antal platser!